Biologische lamsvlees

Bestel voor woensdag 19:00 uur en krijgt het thuisbezorgd op donderdag tussen 17:30 en 21:00 uur.
Besteld na woensdag 19:00 uur, dan krijgt u de bestelling de week erna. Wij bezorgen alleen binnen 30 km rondom Spankeren.
Voor bestellingen onder de € 50 zal € 5,50 bezorgkosten gerekend worden.
Alle vlees- en brood producten worden bevroren geleverd

Over de biologische lamsvlees

Bij een biologische boerderijwinkel wordt het welzijn van de dieren hoog in het vaandel gedragen. De lammeren kunnen genieten van het buitenleven en hebben meer ruimte om te grazen. Hierdoor kunnen ze op een natuurlijke manier groeien en ontwikkelen.

Biologisch lamsvlees van de boer heeft daarnaast een unieke smaak en textuur. Het vlees is mals en vol van smaak, en heeft een lager vetgehalte dan conventioneel lamsvlees. Dit komt doordat biologische lammeren op een natuurlijke manier worden gevoed en opgroeien, zonder toevoeging van antibiotica of groeihormonen.

Wil je dus graag genieten van een smakelijk stukje lamsvlees, maar dan wel op een gezonde en verantwoorde manier? Kies dan voor biologisch lamsvlees! Kom eens langs bij onze biologische boerderijwinkel en ontdek het zelf! Wij zijn vrijdag geopend van 14:00 – 18:00 uur en op zaterdag van 10:00 – 16:00 uur. Tot dan!