Biologische eieren

Bestel voor woensdag 19:00 uur en krijgt het thuisbezorgd op donderdag tussen 17:30 en 21:00 uur.
Als je besteld na woensdag 19:00 uur dan krijgt je de bestelling de week erna. Wij bezorgen alleen binnen 30 km rondom Spankeren.
Voor bestellingen onder de € 50 zal € 5,50 bezorgkosten gerekend worden.
Alle vlees- en brood producten worden bevroren geleverd

Over de biologische eieren

Als je op zoek bent naar gezonde en duurzame voeding, dan zijn biologische eieren van de boer een goede keuze. Bij de boer kun je terecht voor verse eieren van hoge kwaliteit, die afkomstig zijn van kippen die op een natuurlijke en diervriendelijke manier worden gehouden.

Biologische eieren van de boer zijn rijk aan voedingsstoffen, zoals eiwitten, vitaminen en mineralen. Bovendien bevatten ze minder cholesterol en zijn ze vrij van antibiotica en andere toevoegingen. Het voer dat de kippen krijgen is biologisch en vrij van genetisch gemodificeerde ingrediënten.

Door te kiezen voor biologische eieren van de boer, draag je bij aan een duurzame voedselketen en een gezondere leefomgeving. Door de kippen op een natuurlijke manier te laten leven en bewegen, wordt er minder gebruik gemaakt van energie en grondstoffen. Bovendien heeft dit een positief effect op het welzijn van de kippen en op de kwaliteit van de eieren.

Wil je ook genieten van de smaak en voedingswaarde van verse biologische eieren van de bio boer? Kom dan eens langs in onze boerderijwinkel of bestel ze nu!