Biologisch eieren

Bestel voor woensdag 19:00 uur en krijgt het thuisbezorgd op donderdag tussen 17:30 en 21:00 uur.
Besteld na woensdag 19:00 uur, dan krijgt u de bestelling de week erna. Wij bezorgen alleen binnen 30 km rondom Spankeren.
Voor bestellingen onder de € 50 zal € 5,50 bezorgkosten gerekend worden.
Alle vlees,- en brood producten worden bevroren geleverd

Bestel voor woensdag 19:00 uur en krijgt het thuisbezorgd op donderdag tussen 17:30 en 21:00 uur. Wij bezorgen alleen binnen 30 km rondom Spankeren. Voor bestellingen onder de € 50 zal € 5,50 bezorgkosten gerekend worden.
Alle vlees,- en brood producten worden bevroren geleverd

Biologische boerderijwinkel De Nieuwenburgt
Biologische boerderijwinkel De Nieuwenburgt
51 Google recensies
Pim de Bruijn
Pim de Bruijn
15/04/2024
Een leuke boerderijwinkel met een goed assortiment. Fijne mensen, leuke website!
Frank de Smit
Frank de Smit
30/03/2024
Prachtige biologische boerderij met Jersey koeien. De boerderijwinkels is echt een aanrader, met veel biologische producten van eigen land. Bovendien erg aardige mensen op de boerderij.
J. vd Brugge
J. vd Brugge
27/03/2024
Petra Caderius van Veen
Petra Caderius van Veen
23/03/2024
Al jaren nemen wij producten af en zijn zeer tevreden. Over de producten en de goede verzorging. Wij bestellen via de website en het wordt keurig bij ons bezorgd op afgesproken tijdstip. Top!
G&D
G&D
23/03/2024
Heerlijk vlees en kaas van koeien waarvan je weet dat ze een goed leven hebben gehad. Bezorgd aan huis én klantvriendelijk, wat een weelde!!
Annelies Hill-ten Dam
Annelies Hill-ten Dam
01/03/2024
Mooie winkel, met veel biologische producten. Veel vlees en grote diversiteit daarin. Wel ingevroren. Groet Annelies Hill
Franske Brandt
Franske Brandt
03/02/2024
Heerlijke eigen producten en nu kun je ook hier desembrood van Tom van Otterloo/GraanGeluk Bakkerista bestellen en afhalen.
M.H. Fonk
M.H. Fonk
10/12/2023
Roland
Roland
05/12/2023
Leuke, kleine biologische boerderijwinkel met verse rauwe melk

Biologische eieren kopen

Als je op zoek bent naar gezonde en duurzame voeding, dan zijn biologische eieren van de boer een goede keuze. Bij de boer kun je terecht voor verse eieren van hoge kwaliteit, die afkomstig zijn van kippen die op een natuurlijke en diervriendelijke manier worden gehouden.

Biologische eieren van de boer zijn rijk aan voedingsstoffen, zoals eiwitten, vitaminen en mineralen. Bovendien bevatten ze minder cholesterol en zijn ze vrij van antibiotica en andere toevoegingen. Het voer dat de kippen krijgen is biologisch en vrij van genetisch gemodificeerde ingrediënten.

Eieren kopen bij de boer

Door te kiezen voor biologische eieren van de boer, draag je bij aan een duurzame voedselketen en een gezondere leefomgeving. Door de kippen op een natuurlijke manier te laten leven en bewegen, wordt er minder gebruik gemaakt van energie en grondstoffen. Bovendien heeft dit een positief effect op het welzijn van de kippen en op de kwaliteit van de eieren.

Wil je ook genieten van de smaak en voedingswaarde van verse biologische eieren van de bio boer? Kom dan eens langs in onze boerderijwinkel of bestel ze nu!