De boerderijwinkel

Over de boerderijwinkel

Ontdek onze biologische boerderijwinkel, waar we niet alleen voor jou, maar ook voor de natuur zorgen. Onze missie is helder: we willen niet alleen verrukkelijke smaken bieden, maar ook een gezonde voedselketen stimuleren en lokale gemeenschappen steunen. Daarom omarmen we de korte keten!

Maar wij zijn er niet alleen voor de wekelijkse boodschappen. Boodschappen doen bij ons moet een echte ervaring worden. Wil je daarom onze biologische boerderij eens van dichtbij bekijken? Dat kan! Onze deuren staan open tijdens onze openingstijden en we nodigen je uit om niet alleen onze boerderijwinkel te bekijken, maar ook ons hele bedrijf te verkennen. Dus waar wacht je nog op? Hopelijk tot snel!

Niet zomaar een boerderijwinkel?

Wij zijn geen gewone boerderijwinkel, we zijn een biologische boerderijwinkel. Dit betekent dat we op een compleet andere manier boeren dan traditionele boerderijen. Benieuwd naar wat biologisch boeren precies inhoudt? Neem dan zeker een kijkje op onze biologisch pagina die volledig gewijd is aan het uitleggen van de principes en praktijken van biologische landbouw. We zijn blij dat we op een milieuvriendelijke manier boeren en willen onze liefde voor biologisch boeren met jou delen. Zo staat onze boerderij zelfs op Wikipedia! Kom gerust langs en ervaar zelf hoe speciaal biologisch eten is!

De boerderijwinkel in spankeren van De Nieuwenburgt

Wat is er te koop in onze boerderijwinkel?

Bij ons is de keuze reuze aan verse producten! Denk aan mals rundvlees van onze jersey koeien, sappig lamsvlees, varkensvlees en de smaakvolle KemperKip. En vergeet onze heerlijke rauwe jersey melk niet, rechtstreeks van onze Jersey koeien. Je kunt de melk in je eigen fles meenemen voor €1,30 per liter of een van onze flessen gebruiken voor slechts €0,50 extra. Probeer ook onze verrukkelijke Aurora kaas, waarin onze eigen melk wordt verwerkt. We hebben ook een ruim assortiment zuivelproducten om uit te kiezen.

Naast vlees en zuivel hebben we ook verse aardappelen, eieren, en een kleurrijk aanbod van biologische groenten en fruit van lokale boeren. En als je van bakken houdt, hebben we verschillende soorten meel van eigen teelt, smakelijk roggebrood van eigen rogge, en een selectie van broden van lokale bakkers. En goed nieuws! Een heel aantal van deze producten zijn ook online te bestellen via onze webshop

Openingstijden van onze winkel

Vrijdag
14.00 – 18.00 uur

Zaterdag
10.00 -16.00 uur

Het is mogelijk om te pinnen!

Wie zijn wij?

Maar laten we ons eerst even voorstellen. Aangenaam, wij zijn Hans Nieuwenburg en Tanja Wezendonk, de gezichten achter De Nieuwenburgt. Na het voltooien van zijn landbouwschool, merkte Hans dat er weinig kansen waren in de landbouwsector. Toch bleef zijn liefde voor het boerenleven onverminderd groot. In zijn vrije tijd deed hij ervaring op bij verschillende boerderijen, maar het verlangen naar een eigen boerderij bleef knagen.

Toen het fruitbedrijf waar Hans werkte in 2009 zijn productie naar Polen verplaatste, besloten Hans en Tanja om hun droom werkelijkheid te maken. Na het bekijken van verschillende opties vonden ze een prachtige locatie, slechts een kilometer verwijderd van hun oude huis. Het was belangrijk voor hun kinderen, Youri en Lieke, om in hun vertrouwde omgeving te blijven.

Inmiddels is het een echt familiebedrijf geworden. We zijn enorm trots wat we tot nu toe met zijn alle hebben ongebouwd. En deze trots en enthousiasme delen we graag met jullie. Twijfel daarom niet langer en kom eens gezellig langs en laat je overtuigen. Niet door ons… maar door je eigen zintuigen!

Hans en tanja op balen, op de biologische boerderij

Een kijkje in onze biologische boerderijwinkel

Route naar ons