Boerderijwinkel

Wat is er te koop in onze boerderijwinkel?

Hier verkopen wij o.a.:
– Rundvlees van eigen runderen
– Lamsvlees van eigen lammeren
– Varkensvlees

– KemperKip
– Rauwe melk van eigen Jersey koeien (kan in eigen fles of tegen betaling in een fles van ons)
– Aurora kaas waar o.a. eigen melk in is verwerkt

– Diverse soorten zuivel
– Aardappelen
– Verse eieren
– Verse groente en fruit van biologische tuinders en boerderijen uit de buurt
– Diverse soorten meel van eigen teelt
– Roggebrood van eigen rogge
– Diverse soorten brood van Bio bakker Verbeek uit Brummen en van Tom van Otterloo De Steeg
– Streekproducten
– En nog veel meer!!

Biologische boerderijwinkel

Ben je op zoek naar gezondere en duurzamere voedingskeuzes? Overweeg dan om naar De Nieuwenburgt te gaan, een biologische boerderijwinkel in Spankeren. Maar waarom vraag je je misschien af? Hier zijn vier redenen waarom je naar De Nieuwenburgt zou moeten gaan:

 1. Gezondere en duurzamere producten:
  Biologische producten zijn vrij van pesticiden, synthetische meststoffen en GMO’s, waardoor ze gezonder zijn voor jou en beter voor het milieu. Bij De Nieuwenburgt worden deze producten lokaal en duurzaam geproduceerd, zodat je zeker weet dat je een bewuste keuze maakt voor jouw gezondheid en de planeet.
 2. Ondersteun de lokale economie:
  Door naar De Nieuwenburgt te gaan, steun je de lokale boeren en draag je bij aan het behoud van duurzame landbouwpraktijken. Je koopt rechtstreeks van de boerderij, waardoor je een directe bijdrage levert aan de lokale economie en een duurzame voedselketen.
 3. Betere smaak en kwaliteit:
  Doordat biologische boerderijen zich concentreren op de kwaliteit van hun gewassen, bieden wij vaak producten aan van uitstekende smaak en kwaliteit. Hierdoor geniet je nog meer van je voedsel en weet je dat je een gezonde keuze hebt gemaakt.
 4. Seizoensgebonden en lokale producten:
  Bij ons vind je producten die op dat moment in het seizoen zijn en vers van de boerderij komen. Hierdoor heb je altijd de beste kwaliteit en kun je genieten van een gevarieerde selectie aan producten.

Als je op zoek bent naar gezonde en duurzame voedingskeuzes en wilt bijdragen aan de lokale economie, overweeg dan om naar De Nieuwenburgt te gaan. Bij ons vind je een gevarieerde selectie aan biologische en lokale producten van uitstekende kwaliteit.