Biologisch vlees

Bij De Nieuwenburgt zijn we gepassioneerd over het leveren van heerlijk biologisch vlees rechtstreeks van de boer naar jouw bord. Wij geloven in de kracht van biologisch en zijn toegewijd aan het aanbieden van de allerbeste producten die de natuur te bieden heeft.

Ons assortiment biologisch vlees is met zorg samengesteld en afkomstig van onze eigen boerderij en andere zorgvuldig geselecteerde producenten. Zo komt het rundvlees van onze eigen Jersey Koeien en hun stierkalveren. Bij ons kun je er zeker van zijn dat het vlees dat je koopt 100% biologisch is en vrij is van kunstmatige toevoegingen, antibiotica en groeihormonen. Onze dieren worden met liefde en respect behandeld, wat resulteert in smaakvol en mals vlees van hoge kwaliteit.

Bij De Nieuwenburgt begrijpen we dat gemak belangrijk is in het drukke moderne leven. Daarom bieden wij de mogelijkheid om biologisch vlees online te bestellen. Met slechts een paar klikken kun je genieten van ons heerlijke vlees, rechtstreeks bij jou thuis bezorgd (in een straal van 30 km rondom Spankeren). Of je nu op zoek bent naar mals biologisch rundvlees, sappige biologische kip of smaakvol varkensvlees, wij hebben het allemaal.

meerdere jersey koeien

Onze biologische jersey koeien