Boerderijwinkel Zutphen

De boerderijwinkel rondom Zutphen

Stap binnen bij De Nieuwenburgt, onze biologische boerderijwinkel,  in de buurt van Zutphen! Verken onze winkel in Spankeren en maak gebruik van onze handige bezorgservice op donderdagavond in Zutphen! Hoewel onze fysieke winkel niet in Zutphen is gevestigd, leveren we met plezier de verse en gezonde producten rechtstreeks bij u thuis. Ons assortiment omvat een breed scala aan verse, biologische producten, afkomstig van onze eigen boerderij en lokale producenten. Of u nu op zoek bent naar vlees, zuivel, rauwe jersey melk of groenten en fruit, wij hebben alles wat u nodig heeft.

Breng een bezoek aan onze winkel en ontdek een breed assortiment aan hoogwaardige en smaakvolle producten. Wij staan voor u klaar om u te adviseren en te helpen bij uw keuze. Liever gemakkelijk vanuit huis bestellen? Ga dan naar onze webshop en plaats uw bestelling online. Hoewel ons online assortiment divers is, nodigen we u van harte uit om onze winkel te bezoeken voor het volledige aanbod. Geniet van gezond, duurzaam en heerlijk eten met De Nieuwenburgt, zelfs als u in Zutphen woont!

De Nieuwenburgt Spankeren

Over ons

Salut, ik ben Hans Nieuwenburg en samen met Tanja Wezendonk ben ik de medeoprichter van De Nieuwenburgt, een biologische boerderij. Mijn toewijding aan het boerenbestaan en mijn diepgewortelde wens om een eigen boerderij te runnen, hebben ons hier gebracht. Toen het fruitbedrijf waar ik voor werkte zijn productie naar Polen verplaatste, zagen Tanja en ik onze kans. We ontdekten een betoverende locatie, slechts een kilometer verwijderd van ons vorige huis, en startten onze eigen boerderij. Nu, na vele jaren, is het uitgegroeid tot een bloeiend familiebedrijf waar we buitengewoon trots op zijn. En we delen onze passie graag met jou! Dus waar wacht je nog op? Breng een bezoek aan onze boerderij of plaats een bestelling in onze webwinkel.

Verzending naar Zutphen

Wil je graag onze producten proberen maar kun je niet naar Spankeren komen? Geen probleem! Op donderdagavond tussen 17:30 en 21:00 bezorgen we bij jou in Zutphen! Voor bestellingen onder de € 50 rekenen we € 5,50 bezorgkosten, maar voor bestellingen boven de € 50 is de bezorging gratis! We kijken ernaar uit om je te verwelkomen :).

Hans en tanja op balen, op de biologische boerderij

Bekijk de boerderijwinkel in de buurt

Route naar ons