Boerderijwinkel Gelderland

De boerderijwinkel in Gelderland

Welkom bij De Nieuwenburgt, uw biologische boerderijwinkel in de prachtige omgeving van Gelderland! Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment aan verse, biologische producten rechtstreeks van onze eigen boerderij en van producenten uit de buurt. Of u nu op zoek bent naar verse groenten en fruit, zuivelproducten, brood of vlees, wij hebben het allemaal.

Ontdek onze biologische boerderijwinkel in Spankeren en geniet van de gemakkelijke bezorging in een groot deel van Gelderland! Wij brengen de verse en gezonde producten graag bij u thuis. Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment aan biologische lekkernijen, veelal direct afkomstig van onze eigen boerderij. Van heerlijk rundvlees tot zuivelproducten en ambachtelijk brood, wij zorgen ervoor dat u kunt genieten van eerlijke en duurzame voeding, waar u zich ook bevindt. Ontdek vandaag nog de smaakvolle en gezonde opties van onze boerderijwinkel en laat uw boodschappen eenvoudig bij u thuis bezorgen in Gelderland. Gezond eten was nog nooit zo makkelijk.

Boerderijwinkel De Nieuwenburgt Spankeren

Wat kan ik kopen bij de boer in Gelderland?

Bij De Nieuwenburgt kunt u genieten van een breed scala aan hoogwaardige producten, direct van onze boerderij naar uw bord. Ons assortiment omvat onder andere mals rundvlees van onze eigen jersey koeien en smaakvol lamsvlees van onze eigen lammeren. Daarnaast bieden we ook varkensvlees en KemperKip, een kwaliteitskip met een unieke smaakervaring.

In onze boerderijwinkel kunt u tevens verse rauwe melk verkrijgen, afkomstig van onze Jersey koeien. U heeft de keuze om de jersey melk in uw eigen fles te doen of tegen betaling een fles van ons te gebruiken. Proef ook onze Aurora kaas, waarin onder andere onze eigen melk is verwerkt, voor een bijzondere smaakbeleving.

Naast vlees, zuivel en kaas, hebben we ook diverse soorten zuivelproducten, aardappelen, verse eieren en een ruim aanbod aan verse groenten en fruit van lokale biologische tuinders en boerderijen. Voor de bakliefhebbers bieden we diverse soorten meel van eigen teelt, evenals ambachtelijk roggebrood van onze eigen rogge. Bovendien hebben we een selectie van verschillende soorten brood van Bio bakker Verbeek uit Brummen en van Tom van Otterloo De Steeg.

Als kers op de taart vindt u bij ons ook heerlijke streekproducten, gemaakt met liefde en passie door lokale producenten. Kom langs en ontdek ons uitgebreide assortiment, waarbij er nog veel meer lekkernijen te ontdekken zijn!

Wie zijn wij?

Biologische boerderijwinkel De Nieuwenburgt

Maak kennis met Hans Nieuwenburg en Tanja Wezendonk van De Nieuwenburgt, een biologische boerderij met ruim 70 jersey koeien en 50 stuks jongvee. Na het afronden van zijn landbouwschool, ontdekte Hans dat er weinig werkgelegenheid was in de landbouwsector. Maar zijn passie voor het boerenleven bleef branden. In zijn vrije tijd deed hij ervaring op bij een boerenbedrijf, maar de droom om een eigen boerderij te runnen liet hem niet los.

Toen het fruitbedrijf waar Hans werkte in 2009 zijn productie naar Polen verplaatste, besloten Hans en Tanja om hun droom werkelijkheid te maken. Na het bezoeken van verschillende locaties, vonden ze een prachtige plek op ongeveer een kilometer afstand van hun oude woning. Het was belangrijk voor hun kinderen, Youri en Lieke, om in hun vertrouwde omgeving te blijven wonen.

Nu zijn hun kinderen een grote steun geworden in het bedrijf en genieten ze elke dag van het werk op en rondom de boerderij. Ze zijn trots op wat ze hebben opgebouwd en hopen dat ook jij kunt genieten van hun boerderij, net zoals zij dat doen.

Waarom naar biologische boerderijwinkel de Nieuwenburgt gaan?

Er zijn verschillende goede redenen om naar een biologische boerderijwinkel zoals De Nieuwenburgt te gaan:

 • Hoogwaardige biologische producten
 • Lokale producten
 • Dierenwelzijn
 • Gezondheid en smaak
 • Verassend betaalbaar
 • Transparantie en traceerbaarheid
 • Milieuvriendelijkheid
 • Ondersteuning van duurzame landbouw

Kom langs in onze winkel of bestel online

Kom vandaag nog langs in onze biologische boerderijwinkel en ontdek het ruime assortiment aan hoogwaardige en smaakvolle producten. Of u nu op zoek bent naar vers vlees, zuivelproducten, groenten, fruit of andere biologische lekkernijen, wij hebben voor ieder wat wils. Onze vriendelijke medewerkers staan klaar om u te adviseren en te helpen bij het maken van uw keuze. Liever gemakkelijk vanuit huis bestellen? Bezoek onze website en bestel eenvoudig online. Geniet van gezond, duurzaam en heerlijk eten met De Nieuwenburgt!

Vragen over biologische boerderijwinkel

Een boerderijwinkel is een winkel die direct verbonden is met een boerderij, waar boeren (wij) hun producten rechtstreeks aan consumenten verkopen. Het is een geweldige manier om lokaal geteelde en verse producten te ondersteunen en te genieten van de smaak van het platteland.

Wij zijn een boerderijwinkel in Spankeren. Vind je dat te ver? We bezorgen alleen binnen 30 km rondom Spankeren. Dus woon je binnen 30 kilometer rondom Spankeren? Dan bezorgen we bij jouw thuis! Dat is dus het grootste gedeelte van Gelderland. Denk aan: Arnhem, Brummen, De steeg, Doesburg, Eerbeek, Ellecom, Laag-Soeren, Velp, Zutphen. Eigenlijk grotendeels van de Veluwe.

De winkel is geopend op vrijdag en zaterdag. 

Op vrijdag: tussen 14:00 – 18:00 uur
Op zaterdag: tussen 10:00 – 16:00 uur

Bij bestellingen:

 • Via een tikkie (Nadat alles op het gewicht is aangepast, krijgt u een tikkie)
 • Contant betalen
 • Pinnen (Bij bestelling kan aan de deur gepind worden


In de winkel:

 • Contant betalen
 • Pinnen 

Jazeker! Ben je al tijden opzoek naar een biologische boerderijwinkel bij je in de buurt? Twijfel dan niet langer en kom langs in onze biologische boerderijwinkel!