Boerderijwinkel Eerbeek

De boerderijwinkel rondom Eerbeek

Stap binnen bij De Nieuwenburgt, onze biologische boerderijwinkel,  in de buurt van Eerbeek! Verken onze winkel in Spankeren en maak gebruik van onze handige bezorgservice op donderdagavond in Eerbeek! Hoewel onze fysieke winkel niet in Eerbeek is gevestigd, leveren we met plezier de verse en gezonde producten rechtstreeks bij u thuis. Ons assortiment omvat een breed scala aan verse, biologische producten, afkomstig van onze eigen boerderij en lokale producenten. Of u nu op zoek bent naar vlees, zuivel, rauwe jersey melk of groenten en fruit, wij hebben alles wat u nodig heeft.

Bezoek onze biologische boerderijwinkel en ontdek ons diverse assortiment van hoogwaardige en smaakvolle producten. Ons toegewijde team staat klaar om u te adviseren en te begeleiden bij uw keuze. Liever gemakkelijk vanuit huis bestellen? Neem dan een kijkje in onze webshop en plaats uw bestelling online. Hoewel ons online aanbod veelzijdig is, nodigen we u uit om onze winkel te bezoeken voor het volledige assortiment. Ervaar gezond, duurzaam en smakelijk eten met De Nieuwenburgt, zelfs als u in Eerbeek woont!

De Nieuwenburgt Spankeren

Over ons

Goedendag, ik ben Hans Nieuwenburg en samen met Tanja Wezendonk hebben we De Nieuwenburgt opgericht, een biologische boerderij. Mijn liefde voor het boerenleven en mijn droom om een eigen boerderij te hebben, hebben ons hier gebracht. Toen het fruitbedrijf waar ik werkte zijn productie naar Polen verplaatste, zagen Tanja en ik een kans. We vonden een prachtige locatie, slechts een kilometer van ons oude huis, en begonnen onze eigen boerderij. Nu, vele jaren later, is het uitgegroeid tot een echt familiebedrijf waar we enorm trots op zijn. En we delen graag onze passie met jou! Dus waar wacht je nog op? Kom langs op onze boerderij of bestel via onze webshop.

Verzending naar Eerbeek

Wil je onze producten eens uitproberen maar heb je geen zin om naar Spankeren te komen? Geen probleem! Op donderdagavond tussen 17:30 en 21:00 bezorgen we bij jou in Eerbeek! Voor bestellingen onder de € 50 rekenen we € 5,50 bezorgkosten, maar voor bestellingen boven de € 50 is de bezorging gratis! Hopelijk tot gauw :).

Hans en tanja op balen, op de biologische boerderij

Bekijk de boerderijwinkel in de buurt

Route naar ons