Boerderijwinkel Arnhem

De boerderijwinkel rondom Arnhem

Stap binnen bij De Nieuwenburgt, onze biologische boerderijwinkel,  in de buurt van Arnhem! Verken onze winkel in Spankeren en maak gebruik van onze handige bezorgservice op donderdagavond in Arnhem! Hoewel onze fysieke winkel niet in Arnhem is gevestigd, leveren we met plezier de verse en gezonde producten rechtstreeks bij u thuis. Ons assortiment omvat een breed scala aan verse, biologische producten, afkomstig van onze eigen boerderij en lokale producenten. Of u nu op zoek bent naar vlees, zuivel, rauwe jersey melk of groenten en fruit, wij hebben alles wat u nodig heeft.

Kom langs in onze biologische boerderijwinkel en ontdek ons uitgebreide assortiment aan hoogwaardige en smaakvolle producten. Wij staat klaar om u te adviseren en te helpen bij het maken van uw keuze. Liever gemakkelijk vanuit huis bestellen? Bezoek dan onze webshop en plaats eenvoudig uw bestelling online. Hier staat een grote gedeelte van ons assortiment, maar voor het gehele assortiment zul je toch echt naar onze winkel toe moeten. Geniet van gezond, duurzaam en heerlijk eten met De Nieuwenburgt, zelfs als u in Arnhem woont!

De Nieuwenburgt Spankeren

Over ons

Hallo, ik ben Hans Nieuwenburg en samen met mijn partner Tanja Wezendonk zijn wij de oprichter van De Nieuwenburgt, een biologische boerderij. Mijn passie voor het boerenleven en mijn droom om een eigen boerderij te hebben, brachten ons hier. Toen het fruitbedrijf waar ik werkte zijn productie naar Polen verplaatste, zagen Tanja en ik onze kans. We vonden een prachtige plek, slechts een kilometer van ons oude huis, en begonnen onze eigen boerderij. Nu, jaren later, is het uitgegroeid tot een echt familiebedrijf waar we enorm trots op zijn. En we delen onze passie graag met jou! Dus waar wacht je nog op? Kom langs op onze boerderij of bestel in de webshop.

Verzending naar Arnhem

Mocht je onze producten willen proberen, maar geen zin/tijd hebben om naar Spankeren te komen? Geen probleem! Wij brengen het op donderdagavond tussen 17:30 en 21:00 bij jou in Arnhem! Voor bestellingen onder de € 50 zal € 5,50 bezorgkosten gerekend worden, maar voor boven de €50 is het helemaal gratis! Hopelijk zien we jullie snel :).

Hans en tanja op balen, op de biologische boerderij

Een kijkje in onze biologische boerderijwinkel

Route naar ons