Biologische boerderijwinkel

Over de boerderijwinkel

Ontdek biologische boerderijwinkel De Nieuwenburgt, waar kwaliteit en duurzaamheid hand in hand gaan. In onze boerderijwinkel verkopen wij eerlijke, lokale producten zoals: rundvlees, rauwe melk en nog veel meer. Geniet van voedsel dat met liefde wordt geproduceerd voor zowel plant als dier. Ontdek heerlijke en gezonde opties rechtstreeks van de boerderij of lokale partners. Niet alleen goed voor jou, maar ook bevorderlijk voor een duurzame toekomst!

Bij ons ben je verzekerd van de meest verse en gezonde en biologische producten, dankzij onze toewijding aan het werken met lokale leveranciers die op biologische wijze produceren. En onze missie is duidelijk: we willen niet alleen jou voorzien van de lekkerste smaken, maar ook bijdragen aan een gezonde voedselketen en de ondersteuning van lokale gemeenschappen. Daarom gaan we de extra meters door onze producten zorgvuldig te selecteren bij lokale leveranciers die de principes van biologische landbouw omarmen.

Door met lokale leveranciers te werken, ondersteunen we niet alleen de ondernemers in onze regio, maar verminderen we ook de ecologische voetafdruk van ons assortiment. We zijn trots om onze klanten een gevarieerd aanbod van verse, seizoensgebonden producten te bieden, waarbij we altijd streven naar de hoogste kwaliteit en smaak. Bij onze biologische boerderij draait alles om het creëren van een gezondere en duurzamere toekomst, terwijl we jou de beste producten rechtstreeks van het land aanbieden. Kom bij ons langs en ontdek de heerlijke smaken die mogelijk zijn dankzij onze toewijding aan lokale leveranciers en biologische productiemethoden.

Wil je langskomen bij ons op de boerderij? Super leuk! Tijdens de openingstijden bent u welkom in onze winkel. En niet alleen dat, maar over het hele bedrijf! Het is zoveel meer dan alleen een boerderijwinkel. Kom daarom snel langs en wie weet tot binnenkort.

Route naar ons

Openingstijden

Vrijdag
14.00 – 18.00 uur

Zaterdag
10.00 -16.00 uur

Het is mogelijk om te pinnen!

Wat is er te koop in onze boerderijwinkel?

Bij ons vind je een uitgebreid assortiment aan verse producten, waaronder rundvlees van onze eigen jersey koeien, lamsvlees van onze lammeren, varkensvlees, KemperKip, en rauwe melk (Jersey melk) afkomstig van onze eigen Jersey koeien. Je kunt de melk in je eigen fles meenemen of tegen een kleine vergoeding van €0,50 een fles van ons gebruiken. Proef ook onze Aurora kaas, waarin onder andere onze eigen melk is verwerkt. Ook hebben we diverse soorten zuivel.

Daarnaast bieden we aardappelen, verse eieren, en een scala aan verse groenten en fruit van biologische tuinders en boerderijen uit de buurt. Ontdek ook de verschillende soorten meel van onze eigen teelt, geniet van ons roggebrood van eigen rogge, en proef de diverse soorten brood van Bio bakker Verbeek uit Brummen en van Tom van Otterloo De Steeg. Verder hebben we een selectie van streekproducten en nog veel meer!

Ontdek nu dat deze smakelijke producten ook beschikbaar zijn in onze online winkel! Neem een kijkje op onze webshop.

Vragen over biologische boerderijwinkel

Een boerderijwinkel is een winkel die direct verbonden is met een boerderij, waar boeren (wij) hun producten rechtstreeks aan consumenten verkopen. Het is een geweldige manier om lokaal geteelde en verse producten te ondersteunen en te genieten van de smaak van het platteland.

Wij zijn een boerderijwinkel in Spankeren. Vind je dat te ver? We bezorgen alleen binnen 30 km rondom Spankeren. Dus woon je binnen 30 kilometer rondom Spankeren? Dan bezorgen we bij jouw thuis! Dat is dus het grootste gedeelte van Gelderland. Denk aan: Arnhem, Brummen, De steeg, Doesburg, Eerbeek, Ellecom, Laag-Soeren, Velp, Zutphen. Eigenlijk grotendeels van de Veluwe.

De winkel is geopend op vrijdag en zaterdag. 

Op vrijdag: tussen 14:00 – 18:00 uur
Op zaterdag: tussen 10:00 – 16:00 uur

Bij bestellingen:

  • Via een tikkie (Nadat alles op het gewicht is aangepast, krijgt u een tikkie)
  • Contant betalen
  • Pinnen (Bij bestelling kan aan de deur gepind worden


In de winkel:

  • Contant betalen
  • Pinnen 

Jazeker! Ben je al tijden opzoek naar een biologische boerderijwinkel bij je in de buurt? Twijfel dan niet langer en kom langs in onze biologische boerderijwinkel!