Tom van Otterloo

Afhaalpunt Tom van Otterloo

Met trots kondigen we aan dat Biologische boerderijwinkel de Nieuwenburgt nu ook fungeert als een handig afhaalpunt voor de heerlijke creaties van bakkerij Tom van Otterloo. Deze samenwerking tussen twee lokale ondernemingen is een prachtige stap naar het bevorderen van duurzame, lokale voedselvoorziening.

Vanaf nu kunnen klanten niet alleen genieten van de verse biologische producten van de Nieuwenburgt, maar ook van het ambachtelijke vakmanschap van bakkerij Tom van Otterloo.. Klanten kunnen nu met gemak genieten van het beste wat de lokale biologische boerderij en de ambachtelijke bakkerij te bieden hebben, allemaal op één handige locatie. Beleef de smaak van puur lokaal vakmanschap bij Biologische boerderijwinkel de Nieuwenburgt en bakkerij Tom van Otterloo.

Wanneer bestellen en wanneer kan ik het afhalen?

Voor het plaatsen van uw bestelling vragen wij vriendelijk om dit vóór dinsdag 12:00 te doen. U kunt uw bestelling eenvoudig plaatsen door een e-mail te sturen naar info@denieuwenburgt.nl of appen naar 06-22672589.

Wat we graag ontvangen van u is:

  • Uw naam
  • Uw telefoonnummer
  • Het soort brood dat u wilt
  • Hoeveelheid brood die u wilt


Na het ontvangen van uw bestelling zullen we ons best doen om alles zorgvuldig voor te bereiden. Het afhalen kan op vrijdag tussen 14:00-18:00 of zaterdag tussen 10:00-16:00. 

 

Bakker Tom van Otterloo